odvoz bele tehnike
ODVOZ BELE TEHNIKE
★★★★★
odnošenje
Pražnjenje dvorišta
odvoženje
Pražnjenje stana
 • USLUGA ODNOŠENJA SE NAPLAĆUJE !!

ODNOŠENJE BELE TEHNIKE

i tehničkih uređaja

Odvoženje svim danima do 17h / Autoprevoznik Poljak
 •   Tel. 064.2427-237  
 •   BEOGRAD  
 •   Svim danima od 08 - 17h  

Praznimo šupe, podrume i garaže od nepotrebnih stvari. Pružamo usluge odnošenja i odvoženja stare neispravne ili nekompletne bele tehnike kao i drugih kućnih aparata i sitnih urđaja!

Odnosimo belu tehniku bez obzira da li je ispravna, neispravna, nekompletna, trula ili jednostavno rečeno u bilo kom stanju. Tu ubrajamo odnošenje šporeta frižidera zamrzivača rashladnih vitrina veš mašina sudomašina bojlera klima televizora i kompjutera. U tehniku koju odnosimo spadaju i mali kućni aparati u smislu mikrotalasne, usisivača, miksera i sl.   USLUGA ODVOZA SE NAPLAĆUJE  , a vaša jedina obaveza je da nam obezbedite parking mesto kako bi se mogli regularno parkirati dok traje utovar.

Odnosimo:

 • Neispravnu belu tehniku
 • Tehničke uređaje
 • Male kućne aparate
 • Sve nepotrebne stvari

Cena odvoza zavisi od količine i vrste tehnike, vaše lokacije, spratnosti, lifta, pristupačnosti tj. udaljenosti kamiona za utovar, zavisi od toga ko vrši utovar, broja tura i sličnog. Zato je poželjno poslati na viber neku fotografiju kako bi sagledaki činjenice i dali vam ponudu!

 

CENE

ODVOZ BELE TEHNIKE ( VAŠ UTOVAR )

Ako je vaš utovar cena za odvoz do deponije se kreće   od 6000 din  (ako imate do 3 kom tehnike) ili od 9000 din (ako imate više od 3 kom) i u zavisnosti na kojoj se lokaciji nalazite tj. koliko ste udaljeni od deponije. Vozilo će prići najbliže što može da vam olakša posao ali mora biti propisno parkirano dok traje utovar. Za odvoz imamo drugačija vozila koja koristimo (kombi i kamion) u zavisnosti od količine vašeg otpada (tehnike)

ODVOZ GRANJA KAMIONOM SA NAŠIM UTOVAROM

Cena za odvoženje do deponije sa našim utovarom se kreće   od 9000 din  (ako imate do 3 kom tehnike) i   od 13000 din  (ako imate više od 3 kom tehnike). Za ovu cenu je uslov da kamion može prići blizu utovarnog mesta jer u suprotnom cena se može se menjati u zavisnosti od daljine utovarnog mesta, vrste i količine stvari (tehnike) koja se tovari, spratnosti, lifta i sl.

ŠTA NAS IZDVAJA !!

radno vreme

Radimo svim danima, vikendom i praznicima!

Bez obzira koji je dan u nedelji ili je vikend, odvoženje stare tehnike i kabastog smeća radimo od 08h do 17h. Da li je utovar vaš ili naš uvek dolazimo u tačno zakazano vreme!

Profesionalnost★★★★★

izdajemo račun

Za svaki obavljen posao izdajemo račun!

Obzirom da smo zvanično prijavljeni prevoznik za svaku našu uslugu prevoza izdajemo gotovinski račun kako bi mogli pravdati vaše izdatke!

Podrazumevano★★★★★

plaćanje

Plaćanje usluge gotovinom ili preko računa!

Gotovinski račun uvek dobijate a izbor plaćanja je na vama!
 • Gotovinom - odmah posle izvršene usluge ili
 • Preko računa sa uplatom kompletnog iznosa 24h ranije!
Izbor★★★★★
 •   Tel. 064.2427-237